Stadsfietsen

Fietsen Broodcoorens - Geraardsbergen (Moerbeke) - StadsfietsenDe stadsfietsen van Fietsen Broodcoorens maken uw rit niet enkel gemakkelijker, maar voorzien ook meer comfort, veiligheid en plezier. Bovendien boekt u vaak de nodige tijdswinst door fileproblemen te vermijden, en zeg nu zelf: twintig minuten in de file, of tien minuutjes op de fiets? De keuze is snel gemaakt. Deze stijlvolle en duurzame stadsfietsen zorgen dan ook voor jarenlang onbezorgd rijplezier.

Ben u dus op zoek naar een fiets die zich optimaal leent voor gebruik in de stad? Kies dan voor de stadsfietsen van Fietsen Broodcoorens die veel comfort bieden en weinig onderhoud vragen. In onze toonzaal kunt u rustig kennis maken met de diversiteit en exclusiviteit van het aanbod gaande van minder bekende tot bekende topmerken zoals Trek, Norta, Merida of Scott.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Aarzel niet ons te contacteren. Wij staan graag tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende inlichtingen of het opmaken van een offerte op maat.